keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ehkä se ei ollutkaan loppu

Hei. Taas. Huvittavaa tehdä tätä jälleen. Postata. Pari kuukautta sitten poistin tämän ajatuksella "joo Sims ei kiinnosta yhtään." Kappas vain mitä kävi. Kun olin lopettanut simstarinani, joka aiheutti valtavan määrän stressiä, olen availlut peliä, ja pelatessani pohdiskellut "vitsit tekisi mieli jakaa ajatuksiani tästä ja tästä." No, päätin avata blogin uudestaan. Poistin kaikki vanhat postaukset, muoksin vähän blogin ulkoasuakin vielä myöhemmin. Ainakin uuden bannerin värkkään!


Se mitä blogissa tulee olemaan, hmm, varmaan samanlaista kamaa kuin viimeksikin. Videoita en ainakaan toistaiseksi suostu tekemään, itkettää entisetkin videot. :D Ajattelin myös tehdä jonkinnäiköistä tutoriaalia jostakin, jos vain ehdin ja jaksan ja kiinnostaa. Postaustahti tulee nääs olemaan tasan sitä miten huvittaa postailla, enkä suostu ottamaan stressiä tästä. Kuolen muuten liian nuorena.

Tällä hetkellä rakennusprojektinani on tällainen talo, joka ei tosiaankaan ole vielä valmis. Kuvat rakennustilasta sen takia, koska oli yö. Ulkokuori alkaa lähennellä valmista, ja pari huonetta olen sisältä sisustanut. Perheestä saatte esittelyä myöhemmin!
 

Kiitos lukemisesta, vähän mietityttää löytääkö tänne enää ketään!

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno talo! On taito tehdä talosta hieno ulkoakin päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hienoa että sinä ainakin eksyit tänne, vaikka mukapoistinkin tämän. :D

   Poista
 2. If you show yourself as am energetic member with launching deposits and withdrawals they 카지노사이트 may get you outstanding promotions once certainly

  VastaaPoista