lauantai 27. helmikuuta 2016

Kahdeksan simin talous = hävyttömän monimutkainen sukupuu

 Jonkin aikaa sitten näytin pari kuvaa tekeillä olevista talosta. Nyt se on valmis. Tai no, ei ihan, rahat loppuivat kesken. :D Mutta niin valmis mitä se vaan voi olla. Taloesittelyn jälkeen esittelen perheen ketkä täällä asuu.

 Täältä sivulta voi ajella autotalliin ja katokseen. Tai no ikään kuin ne koskaan ajaisivat sinne, mutta kuitenkin.
Takapiha on vielä aivan kesken, saa nähdä millon on rahaa, aika nollille mentiin.
Vielä kerran vähän tätä talon etureunaa.
 Sekametelisoppaisen talon pohjapiirrustus.
 Sukelletaas ensin katsomaan tätä sivurakennusta.
 Täällä asuu sinkkunainen, joka ei periaatteessa kuulu perheeseen, mutta siitä myöhemmin.
 Ja vähän tarkemmin vielä tuota alakerran pohjapiirrustusta.
 Kun astutaan ovesta sisään, näemme palan taivasta. Katto on auki, siksi tuo näyttää tuolta. :D
 Oikealla on portaikko ja kolkko, ahdas ja tyhjä käytävä.
 Keittiö on aikalailla valmis.
 Olohuone myöskin. Tää on ihan lempihuoneeni talossa.
 Koska tämä. Alhaalta ylöspäin ei näy, mutta ylhäältä näkee kyllä tuon alakerran. Mut palataanpas takaisin alakertaan huoneita koluamaan.
 Ahdas kodinhoitohuone. Ovesta pääsee autotalliin jota en sen kummemmin esittele.
 Tässä vielä pala huonetta. Taulun vasemmalla on maalannut joku perheestä, jo pois muuttanut lapsi.
 Nämä vielä.
 Aikuisen tytön huone.
 Aikuisen pojan huone. En jotenkin saanut näihin huoneisiin ollenkaan persoonaa.
 Täältä pääsee takapihalle.
 Yläkertaa en esittele sen tarkemmin, koska se on vielä äärimmäisen kesken.. Makuuhuoneita kuitenkin oikeastaan jokainen huone, talossa on liikaa väkeä että saisi työhuonetta.
 Tutustutaanpa ensin tähän äärimmäisen epäselvään sukupuuhun. Selitän nyt suvun taustan tässä, jos ei hurjasti kiinnosta niin skippaa yli. Kannattaa seurata kuvaa tekstin kanssa. Salama sydämessä tarkoittaa eroa, sydän tähden sisällä ns ero, koska toinen kuollut.

Elen Jones (os. joku jota en muista :P) oli tämän suvun kantaäiti, ja on jo kuollut ja kupsahtanut. Harmillista, etten kuvannut hänen ajoistaan lähtien. Elen sai kolme lasta kahdelta eri isältä, joista Lucas jäi perijäksi. Lucas meni naimisiin Sirella Donten kanssa ja sai kaksi lasta, mutta petti tätä Jenny Hartmannin kanssa (tuli taloon hovimestariksi) ja pari (Sirella&Lucas) erosi lopulta (olin vaan totaalisen kyllästynyt Sirellan löllöyteen). Jenny ja Lucas saivat lapsen, Alin, jonka jälkeen Sirella palasi yhteen Lucaksen kanssa muuttaen takaisin samaan taloon (inhostuin Jennyyn, ja halusin Sirellan takaisin).

Olin pelannut lähinnä Sirellalla, joka adoptoi luokseen Leahin, Eloran tyttären (eli Lucaksen siskontyttären). Molemmat muuttivat takaisin taloon Lucaksen, Jennyn ja poikien (joilla ei oikeastaan ole mitään merkitystä) luokse. Lucas kuoli kuitenkin nopeasti (tapoin, koska en jaksanut sitä vanhuksena, nyt kadutaa koska sillä oli hyvä palkka) ja Sirella nappasi komistuksen nimeltään Andreas Blanco, joka sattui olemaan Leahin isä. Sirella ja Andreas saivat lapsen, Oliverin, joka ei ole kuollut vaikka sukupuussa onkin harmaalla. Ja nyt uuteen kotiin muuttivat Sirella, Andreas, Jenny, Leah, Oliver, Andy, Ethen ja Al. Jännittävää, että vain Andy ja Ethen ovat täysiä veljeksiä. Esimerkiksi Leah ja Andy/Ethen/Al ovat serkuksia. Oliver taas on kaikille (miinus Al) puoliveli.

No, mennääs esittelyyn. Kuolleista mulla ei valitettavasti ole kuvan kuvaa, vain nykyisistä asukeista.
 Sirella. Alunperin hiukset olivat luonnollisenoranssit, mutta eron jälkeen nainen teki pienoisen muodonmuutoksen, ja tyyli jäi niille teilleen.
 Andreas namupala. Tuplasti paremman näköinen kuin Lucas, Sirellan ensimmäinen mies. Toisaalta, Andreaksen olen tehnyt itse (joskus ikuisuus sitten teiniksi, ja istutin kaupunkiin), Lucas on syntynyt peliin.
 Jenny, hovimestarina toiminut nainen joka tosiaan pyöräytti lapsen ja jäi suvun (jolla ei ole mitään nimeä) jalkoihin pyörimään.
 Tämä on kai Andy. :D En näitä kahta blondia poikaa tunnista, koska näiden lapsuuden ajan pelasin Sirellalla ja Leahilla eri talossa. Tarkistin pelistä, se on Andy.
 Ja tässä on Ethen. Näyttää huomattavasti isältään, paitsi sillä oli mustat hiukset.
 Al.
 Oliver.
 Leah. Leahin otin mukaan perheeseen oikeastaan sen takia kun tajusin miten nätti tyttö se on, ja koska kaikki pojat on vähän tollaisia pullamössöisiä, voi olla että perijäksi tuleekin Leah.
 Pieni maisemakuva. Ihanaa miten savupiipusta tupruttaa savua.
 Sirella meni sytyttämään toistakin takkaa, ja alkoi juhlia synttäreitään samalla.
 Noniin!
 Hups.
 No, Leah hoitaa!
 Kunhan et laske allesi. Huomio, en ole valinnut juuri kennellekään vaatteita. Jennyn mekon olen, mutta kenkiä en.
 Hyhhyh, Sirellasta tuli ruma aikuisena.

 Voimmekin päättää postauksen tähän, jossa Leah, sekä Jenny lukevat sopuisasti kirjoja. Jenny ja Sirella on vihamiehiä, mutta muuten Jennystä kai ihan tykätään. Se ainakin siivoaa.

*

Pysyittekö yhtään kärryillä kun selitin monimutkaisen sukupuun saloja? Toivottavasti, mutta ei se mitään jos ette. Minäkin vasta tajusin kunnolla miten olen noita oikein parittanut kun tein tuon sukupuun, simssin sukupuu on jotenkin vähän sekava. :D Ja hei, sanokaa jos on kirjotuskämmejä, kello on kohta kaksi yöllä. D:

4 kommenttia:

 1. Apua toi talo on huippu upee! :o Sisustuski on tommonen mukavan seesteinen x) Ite tungen aina kaikki mahdolliset sateenkaaren värit sinne yhteen huoneeseen, jos joku ei estä mua :D:D

  Uuu Sirella on tosi nätti! Eikä Andreaksessakaan oo valittamista x) ❤ Ja muutkin simit on hirmu kivan näköisiä ❤ - ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Musta taas tuntuu että oon ihan mielikuvitukseton näiden sisustusten kanssa ja aina tollasta rauhallisen seesteistä vaan.

   Sirellasta en ite tykkää, kunhan vaan oli joku naikkonen otettava Lucakselle, jolla pelasin siis silloin. Toivon mukaan päästään vähän sukupolvissa nyt eteenpäin, en jotenkin jaksa enää tätä täyttä tupaa. :D

   Kiitoksia kommentista!

   Poista
 2. Hahah, ei liity simsiin mitenkään mutta mua huvittaa hahmon nimi Sirella, koska mulla on vuodatuksessa blogi, jonka osoitteena on samainen nimi :D Olipas sekavaa.
  Mut mä putosin sukupuussa kärryiltä, mut ehkä päivällä sen tajuais paremmin :D Täytyy sanoa, että omassa pelissä ängentungen joka huoneeseen liikaa värejä ja kuvioita, että epileptikot sais päänsärkyä ja sisustajat vaihtais ammatia, jos näkis ne huoneet :D Tai ne simit, ihan kamalasti värejä. Mut toisaalta, kukaan ei näe niitä joten eipä kukaan onneks voi valittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas sattui. :D

   Ihan ymmärrettävää jos putosit kärryiltä, sehän onkin niin sotkuinen että ei mitään rajaa. :D

   Poista