tiistai 31. toukokuuta 2016

Öinen kuvaussessio

 Todennäköisesti olen esitellyt joskus tuon talon tuolta vasemmalta? Tein nyt sen suvun perijälle tönön tuohon viereen (ja taas valkoisen, pitäisi kai opetella käyttämään ulkomaaleissakin värejä). Ulkoapäin aika järkyttävä, piha on vielä kokonaan laittamatta.


 Kasvitkin vaan levitelty pitkin ja poikin. :D
 Tästä näke pohjan. Tämän kuvan ottamisen jälkeen kyllä muutin vielä paria asiaa, mutta ei nyt välitetä siitä.
 Tuo tulla on ulko-ovi, keittiö on vasemmalla.
Tämä tässä on vanhempien makuuhuone.
 Ja tässä kahden tyttölapsen makuuhuone. En jaksanut tehdä tästä kovin lapsimaista, koska en jaksa sisustaa niiden teiniydyttyä uudelleen. Laiska mikä laiska. :D Vessasta ei ole kuvaa, koska se on melko tyhjä ja tylsä, ei siis mitään nähtävää.

4 kommenttia:

 1. Woow ♥.♥ Voisin asua itsekin tuollaisessa. :D Nyt siitä rakentamaan mullekkin tuommonen! c:< Tai sitten vain opetat muakin rakentamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se rakentaminen ole vaikeaa, sisustamalla saa tehtyä talot kivan näköisiksi! Mutta etenkin seinät, lattiat ja katot kannattaa yleensä tehdä jollain muulla värillä/tyylillä kuin joku perusvalkoinen maalipinta! (Älä katso minkä väriset ulkoseinät, ne kaipais ehkä vähän maalia :D)

   Poista
 2. Toihan on nätti talo ♥
  Toivottavasti näemme pian simelämää siellä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Joo, ehkä nähdään, ehkä ei. :D Oon pelannut nyt jonkin verran tuolla, mutta en ole ottanut kuvia. Vähän harmillista kun on paljon kuvia ottamatta tästä suvusta, voisi jossain vaiheessa aloittaa uuden suvun mitä julkaisisi blogiin ihan alusta lähtien. Näin se on lukijoillekin paljon mielekkäämpää, kuin että vaan selittäisin kaikista isoisoisovanhemmista, joita kukaan ei ole koskaan nähnytkään. :D

   Poista