keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Oneshot – Miehet eivät itke

Miehet eivät itke.
Mutta niin minä teen. Itken. Oli päivä tai yö. Sarastus tai iltahämärä.
Kevät on kaunis. Tai ehkä se on jo kesä. En minä tiedä. Tulen joka päivä, rintaa puristaa yhä kovemmin. Ei se helpota. Ei se vittu helpota!
Kyllä kyyneleet joskus loppuvat. Paskat. Tiedän että nauraisit minulle, äänesi käheäksi asti. En minä ole koskaan ollut kova kiroamaan.
Minun suruni ei lopu. Minun rakkauteni ei lakkaa olemasta. Minä olen eksynyt helvettiin.
On päiviä, jolloin uskottelen itselleni löytäväni sinut vierestäni. Mutta et sinä ole siinä. Olet kaukana, olet jossakin, josta minä en voi sinua tavoittaa. En täältä. Eilen kuulin äänesi keittiöstä. Mutta et ollutkaan siellä. Yöllä heräsin kosketukseesi, mutta en nähnyt sinua.
Luulen että kirsikkapuu kukkii. Muut puut ovat kadottaneet värinsä, enkä tiedä miksi kirsikka ei sitä tee. Mutta sen tiedän, että rakastaisit sitä. Ja minä rakastaisin hymyä kasvoillasi. Rakastaisin rohtuneita huuliasi, rakastaisin herkkää niskaasi, rakastaisin hoikkia sormiasi.
En pysty enää hengittämään. Ne väittävät että hengitys on automaattista, mutta minä tiedän paremmin. Kun yritän hengittää – on kuin keuhkoni eivät vain kykenisi siihen. Kehonikin taistelee päästäkseni luoksesi.
Haluan tulla luoksesi – heti. Nyt. Keskellä tätä polttavaa päivää. Minä en jaksa enää. En jaksa niitä paskaa jauhavia ihmisiä, joita joudun kuuntelemaan. Sinä ymmärtäisit.
Matka luoksesi on nopea, auto ei edes hidastanut. Tai saattoi hidastaakin, minä puristin silmät kiinni.
Mutta minä olen eksyksissä. Missä sinä olet? On kylmää ja pimeää, ja minä olen yksin. Minua pelottaa, missä sinä olet? Vastaa minulle!

♥♥♥

Mulla on joku obsessio tehdä simstarinoita angstisista ihmisistä. Jos joku muistaa simstarinani Valhe totuudesta... :D

6 kommenttia:

 1. En osaa sanoa mitään, en mitään. Aloin itkemään. Teit muhun todella suuren vaikutuksen.
  Luin tän kirjaimellisesti kolme kertaa peräkkäin. Olen rakastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi banssua. ;__; Mutta se, että saa jonkun itkemään, on ehkä suurin kehu mitä ihminen voi saada. Kiitos!

   Poista
 2. En kestä, tää on liian ihana! ♥ ;-; mäkin aloin melkein itkeä. Ihan tajuttoman upeasti kuvattu ja kirjoitettu. Daamn, en osaa edes sanoa mitään fiksua. D:

  VastaaPoista
 3. Ooooh, tämä oli mahtava Oneshot! Niin herkkää ♥ Olet tosi hyvä kuvaamaan ja tarinoimaan :o
  Enpäs keksi muuta :'D

  VastaaPoista